1.jpg

Om oss

Om Miss Sophie

 
 

Vårt lag ledes av

Kjøkkensjef: David Hansson
Restaurantsjef: Jesper Nilsson
Barsjef: Danny Gibbons
Salg og booking: Jennie Haga
Markedsføring: Jostein Haraldstad
Økonomi: Christopher Sandberg

 

Miss Sophie er en bereist kvinne i sin beste alder.

Fra hennes romantiske turer til Paris til de lange kveldene i en pulserende cocktailbar i New York, har hun tatt med seg inspirasjon til de tradisjonsrike lokalene i Oslo.

 

Finnes det noe bedre enn en skikkelig helgebrunch?  
Å sitte ved et bord og snakke om ukens hendelser eller om resten av dagens planer, å nyte våre retter fra brunchmenyen og kanskje drikke litt champagne mens timene bare går?

På hjørnet ved UD og Slottsparken i Oslo serverer Miss Sophie middag mandag til lørdag, og en fristende brunchmeny i helgene.  Miss Sophie presenterer en tidsriktig middagsmeny og et tiltalende vinkart. Maten blir servert blant gull, fløyel og grønne planter med inspirasjon av art-decostilen.

Vår cocktailbar serverer tidsriktige drinker både før og etter maten, du finner garantert en favoritt i vår bar.  Miss Sophie skal gi deg et sus av det store utland.